Crindel, daar vind je van alles over wonen

ingevoerd op 06-02-2019

Creativiteit en wonen

Sinds kort ben ik met ’t Chatelier ook te vinden op www.crindel.nl (http://www.crindel.nl)

Crindel is een platform wat zich richt op creatief bezig zijn met wonen. En dat past bij mij! Daarnaast houden ze van nieuwe technieken, zijn continue op zoek naar vernieuwing en steeds weer bezig met het upgraden van de website om de ervaring van de bezoekers zo inspirerend mogelijk te maken. Het doel van Crindel is om de creatieveling in jou naar buiten te laten treden. En dat doen ze met behulp van vernieuwende woningpresentaties, een creatieve workspace en veel input van aanbieders die je kunnen helpen om jouw woonplezier naar een nog hoger niveau te tillen. 

Op Crindel vind je niet alleen een huis, je creëert er ook je thuis. En daar help ik graag aan mee!

 

Op Facebook

Op 25 januari 2019 besteede Crindel aandacht aan mijn dienst op facebook:

Op Crindel vind je niet alleen je droomhuis en alles voor je inrichting, je vind er ook heel veel kennis.

Vandaag stellen we graag Feng Shui adviseur Wendy van der Ham aan jullie voor, van ’T Chatelier. Bij ’T Chatelier kun je terecht met al je vragen omtrent een zo prettige mogelijke inrichting van je huis. Bekijk haar werk snel op Crindel.nl... (https://crindel.nl/woon-inspiratie/woonkamer/woonkamer/feng-shui-advies-boerderij-uit-1890/). 

 

Website vernieuwd

Om nog duidelijker te laten zien dat www.crindel.nl een woonplatform is als geen ander, hebben we de hele website herontworpen. Bezoek onze website, vind een woning die bij je past of scroll door één van de ruim 175 projecten vol wooninspiratie om toe te voegen aan jouw eigen moodboard!

Crindel foto op website Crindel foto op website