Workshop stromingsbeelden

Vrijdagmiddag 1 april 2022

Vol vertrouwen de deur opendoen en de nieuwkomer verwelkomen. Nieuwsgierig afstappen op een onbekende voor een praatje. Zelfbewust nieuwe situaties aangaan en daarbij je grens bewaken, omdat je weet hoe dat voelt en hoe je daarop reageert. Lijkt je dat niet heerlijk?

Door het tekenen van stromingsbeelden, alleen en met elkaar, ervaar je hoe het voor jou voelt om mee te bewegen, te sturen en te onderbreken. Dat werkt bevrijdend en geeft vertrouwen. Het tekenen van stromingsbeelden maakt je bewust hoe je kunt meestromen met de levensenergie, door te volgen wat er al is. En het maakt je bewust van jouw reactiepatronen.

Hallo mooi mens, mijn deur staat open voor jou. Zie ik je op vrijdag 1 april?

 

Wat kun je verwachten?

Na ontvangst met een kop koffie of thee, geef ik kort wat achtergrond informatie over stromingsbeelden. Het is vooral een WORKshop, dus we gaan lekker snel aan de slag. En nee: je hoeft niet te kunnen tekenen! Kun je een kringel op papier zetten? Uitstekend!

Wat neem je mee?

Alle materialen worden door mij verzorgd. Je hoeft niets anders mee te nemen dan jezelf en een portie gezonde nieuwsgierigheid wat de workshop jou zal brengen. We maken er samen vooral een gezellige inspirerende ochtend van.

Waar en wanneer is het?

Op vrijdag 1 april 2022 van 13.00 - 16.30 uur in The Solutions, Ampèreweg 3 in Woerden. Gratis parkeren voor de deur. 

De kosten voor de workshop: €45,=

Aanmelden:

Stuur mij een appje 06 50544185 of meld je aan via de mail (mailto:wendy@hetchatelier.nl). Tot dan!

Workshop Stromingsbeelden3 Workshop Stromingsbeelden3